Karius och baktus

Bullen har varit hos Elisabeth som har tagit hand om hans tänder och nu har han äntligen fått sin guldstjärna! Nu finns inte en endaste lite hake kvar! Så otroligt skönt! Ni som har sett Bullen IRL vet ju att han har ett bett som ingen annan på denna värld så det har helt klart varit en rätt lång resa att få ordning på detta men nu så äntligen!

Blir koll om 3-4 månader nu för att se om han har kunnat börja slipa korrekt på sina egna tänder nu när tandraden är korrigerad. Ska ju som sagt även bli kul att få börja rida honom sen och känna hur det känns! Han har ju dock alltid varit väldigt fin i munnen vid ridning och hans slemhinnor har ju faktiskt bara varit skadade en enda gång på alla dessa år och det var när Elisabeth passade på att vara hemma och föda barn! Så ja trots världens absolut tråkigaste bett så går det helt klart att hålla en skonsam mun för hästen!

Men som sagt det här var ett väldigt roligt besked att få och ännu ett kvitto på att hårt slit faktisk lönar sig!

20140113-120050.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s