Den kan så många konster

Man blir ju nästan lite stolt så många konster den kan den där Liten …. Nu ska vi bara lära oss det här med att typ springa i form också. Petitesser som ni förstå! 

  
Jätte kul att träffa Pelle ikväll när vi bara ses varannan veckan så känns det ju typ som en hel evighet mellan gångerna! 

Liten blir egentligen jätte fin och hon kan ju om hon vill. Problemet är väl bara att hon vill så mycket annat innan hon vill springa fint… 

Men jag tror att det kommer bli grymt för henne att sättas in i träning nu direkt så att man redan från start kommer in rutinerna igen. 

  
Har ju till och med varit vild och anmält henne till en dressyrtävling…. Sen får vi se om vi kommer till start eller inte! Dit är det långt kvar. 

Grymt kul kväll i stallet iallafall och skönt att träningarna börjar dra ihop sig ordentligt nu! Inte bara hästarna som måste in i rutiner igen. Även hon på ryggen ryktas det om! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s