När lycka är ett par leriga skydd

Tänk att något som man kan tycka är lite jobbigt så som i höstas när man var tvungen att tvätta skydden flera gånger i veckan nu plötsligt kan kännas som lycka! 

Anders plogade ju av ridbanan nu precis innan plusgraderna och det var helt klart ett smart drag! 

Så nu med snart tre dagar av varmare väder så har vi nu en kleggig banan. Och det är så himla skönt att kunna rida hemma igen! 

Så Liten har joggat nu i dagarna två lite lätt på banan och hon känns rätt fin om än lite pigg och när hon är pigg så bjuder hon på sin egna gångart i galoppen så den är väl inte helt ren kan man säga utan går väl mer på 2 ben är fyra men men… Glada hästar är hästar som mår bra! 

  
Ikväll blir det dock ridhuset trots tinad ridbana, ska bli kul! Pelle ska spana på oss och det är väl tveksamt om han kommer vara imponerad av oss men det är tur att han är van att jag har lite vilda hästar 😉 

Det blir ju lite fokus nu med att springa på tygeln i två veckorn nu för Liten med Pelle idag, Sara till helgen och Wille två dagar nästa vecka. Ska bli grymt kul! 

Gullbert är satfläskpigg och har lite svårt att hålla sig i skinnet under sina promenader och det känns ju alltid lite sådär. Helst vill jag ju absolut inte att han busar och hoppar runt på det där benet men han verkar inte ha riktigt samma uppfattning. 

Snorkans sår börjar även det se bättre ut så med lite tur kan jag rida på henne snart igen! Det vore kul så att säga. Sjukstuga är ju nödvändigt men inte alltid lika roligt och motiverande kan man väl säga! 

Elmert då jodå han mår prima och är fin så även om jag skrivit väldigt lite om honom så är det inga konstigheter med honom! Han är galet pigg och fräsch! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s