TGIF

Tidig kväll igår = pigg morgon idag! Måste erkänna att det verkligen inte är varje dag som jag vaknar vid 5 och känner mig fräsch! 

Fräsch är kanske att ta i men har fasen bra fredagsfeeling idag, känner mig galet taggad på mitt jobb som måste vara ett av dom absolut bästa valen jag har gjort i mitt liv och byta! Inte för att något annat har varit dåligt, men det här är så himla kul! Och så galet härliga människor! 

Sen är jag galet taggad på att få visa Liten för Sara i helgen vilket blir första gången! Tänk att hon blivit så gammal nu att hon får hänga med på Mellantrupps träningar! 

Är galet taggad på att träffa Malin igen som jag inte sett sen Linköping! Tur dock att det finns telefoner så man iallafall hinner prata några timmar då och då! 

Planen är även att hinna med en fika idag och dessutom är ridbanan ridbar! Ibland är det helt enkelt jävligt dumt att klaga! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s