Packa med stil

Blev en snabb sväng in på rusta och granngården idag för att köpa lote nödvändigheter och då springer man ju som alltid på saker som man egentligen inte skulle ha men som man insåg var jätte bra! 

Jag har kollat på korgar tidigare hos Designtorget men varit lite för snål då jag tyckt att som varit lite för dyra. 

Men nu hittade jag något större korgar men dom kändes ändå som väldigt bra att packa i och väldigt smidiga att kunna ställa in i packlådorna på lastbilen. Stor tumme upp helt enkelt! Dessutom kostade dom 60kr / st! Hur bra pris?? 

  
Jag gillar ju att ha hinkar och så i lite skrikigare färger just på tävling för att det inte ska vara riktigt lika lätt för andra att bara ”råka” få med sig. För tyvärr så försvinner ju saker ibland vare sig man vill eller ej… 

På granngården hittade jag sen matchande borstar i rosa och bling och där kändes ju valet givet! Klart att dom skulle med hem! 

Ska även komplettera med matchande vattenkanna senare. Matchande vattenhinkar, krubba och foderskopa har jag ju redan 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s