Vart tog du vägen våren?!

Det var ju så himla skönt igår och man kände lite fjärilar i magen och lycka men så i natt kom kylan igen och vi som inte har saltat ridbanan hade ju tyvärr en frusen bana idag. Kul nästan jämt så att säga…. 

Så hästarna har fått gå på maskin strax över timmen i morse och det är ju verkligen så skönt att maskinen mår bättre igen nu! Den är ju som jag och inte helt förtjust i kyla. 

Har iallafall passat på att fixa lite i stallet men lite fix i hagen, hänga tvätt, linda ben, packa upp utrustning för att sedan packa ner ny utrustning och ja ni vet. Lite så pul. 

Så nu är vi på väg mot fina Torvalla gård igen för ännu en dag med träningar för Sara! Taggad till tusen kan man känna! 😊 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s