Just an ordinary monday

Ny vecka. Nya utmaningar. Solen skiner och trots att kylan kommit tillbaka så känns det ändå som att våren är på gång och man kan nästan antyda att det är lite ljust ute redan vid 7! Hur härligt? 

Morgonen började som sig bör att hästarna fick skritta dryga 30 min, ja inte Gullis då han går lite kortare innan det fick komma ut i hage eller in i box igen. 

Stallet är klart, jag är duschad och snart är det frukost på kontoret! Så ja det är verkligen dumt att klaga! 

Veckan innehåller träningar för Wille i dagarna två och avslutas sedan på söndag med att jag kör ner till ridskolan och hoppar en bana. 

Så det känns helt klart som en bra vecka att ta sig an! Och det är dessutom bara en vecka kvar innan Gullis ska in på åb och Snorkans sår börjar se väldigt fint ut så vem vet kanske är det här veckan då det vänder! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s