Winter not so wonderland

Ja jag vet att det är februari. Jag vet att vi bor i Sverige. Jag vet att det fortfarande räknas som vinter. Men jag kan inte låta bli att tycka att det var en gnutta onödigt med all snö som har kommit. 

Blev ingen kvälls skritt för hästarna då dom hade styltor från helvetet och det gick ju där med heller inte att rida. Dessutom är banan hård fortfarande såklart. 

Tur att jag fick en rolig kväll med Sara dock! Så härligt när vi hinner ses sådär någon gång i veckan ❤️ 

Nu ska jag balja i mig te och sen krypa ner under värmefilten! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s