Alla dessa egenheter

Ingen är den andre lik verkligen av mina hästar! Dom är så knäppa! Typ varje dag! 

Bullen är så rolig, idag har jag spånat boxarna på kvällen ja inte Elmers för han är ju världens absolut renligaste häst men till familjen lortgris… Verkar ligga i släkten…

Åter till Bullen, när han kommer in och det är nyspånat så krafsar han som en tok precis som om han ska rulla. Sen skakar han på sig och frustar/stönar så där skönt som dom för när dom har rullat. Bara det att han missar just detaljen att rulla! 

Och sen har vi Liten, hon lyckas ju då och då med konststycket att byta hage av sig själv. Så sagt och gjort så hade hon gjort det idag. Jag undrade just varför hon inte kom när jag ropade på henne tills jag insåg att hon stod på annan plats… 

Som sagt ingen dag är den andra lik och jag är lyckligt lottad att få ha dom och äran att de förgyller mina dagar alla dagar! 

Nu blir det mys i soffan och tagga för en morgondag med träningar! #mottoppen

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s