Pretty much perfect

Vissa dagar är helt enkelt lite bättre än andra och gårdagen var en av dom. Ni vet när man vaknar vid 4:30 och det ändå är så värt det! 

Hade en liten dipp i början på träning när det bara kändes som att jag red som en påse skit och jag funderade en stund på om en sån som jag verkligen ska ha en så sjukt jävla fin häst! 

Men sen kom jag till lite bättre ridning och då även lite bättre tankar och det är så klart att jag ska få ha en sån här fin häst! Hur ska jag annars ta mig till OS 2020? 

  
Liten levererar som sagt även om hon inte alltid uppskattar att ”underkasta” sig. Enligt henne är hon ju bäst och vackrast i världen så då kan man ju ge fan i att störa henne i hennes karma tycker hon! 

Blev även en bra dag på jobbet med trevlig lunchdejt och prat om högt och lågt, alldeles för länge sen man sågs kan man känna! 

Förutom att jag sedan fick nöja mig med att promenera istället för att rida med tanke min kära vän väderguden så var det en rätt mysig kväll i stallet. 

  
Kvällen avslutades sen på typ bästa sätt med film och bästa sällskapet så summa av dagen måste ändå bli grymt bra! 

Även denna morgon har börjat fint med hela stallet klart och solen skiner, det enda jag önskar mig nu är lite plusgrader för att det ska bli perfekt. Även om det är lyxigt med permanent harvad ridbana. Synd bara att den är det av anledningen att den har fryst nyharvad… 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s