Lugna dagar

Även om temperaturen är på väg uppåt så är underlaget inte direkt min bästa vän så det blev en lugn fredagkväll där hästarna fick gå en sväng på maskin och lite kvällsmock, bandagebyte och lite småfix. 

  
Morgonen började med en längre skritt för hästarna. De rutinerade fick gå drygt 1,5 timme medan Gullbert fick hålla sig till sina 20 min. 

Stallet och allt är klart, Bullen har blivit lite rengjord och dom andra är ute i hagarna. Jag har passat på att äta lite frukost hemma och få upp värmen lite innan jag borde ta tag i resten av dagen. Ridhus känns som ett måste, frågan är bara vad jag ska ha för plan… Den är lite oklar just nu vilket ridhus jag ska välja och så. Det återstår helt enkelt att se! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s