Ska vi byta grejer med varann? 

Har två fina ELT gjordar en snart och en brun som jag eventuellt kan tänka mig att sälja men helst vill jag byta dom mot kortare. 

Båda är i fint skick, tvättade då och då i maskin för att få bort all svett och otyg och båda är 60 cm långa. 

  
Jag behöver dock helst kortare gjordar så har du en gjord mellan 45-55 cm och behöver en längre så tveka inte att höra av dig. 

Kan eventuellt även tänka mig att byta mot en prestige gjord. Som sagt hör av dig om du är intresserad eller har något av intresse 😊 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s