We call it magical

Runt lunch så styrde vi mot Botkyrka för att först äta lite och vara lite funktionärer innan jag lite senare skulle hoppa en vända i 110 med Liten. 

Hon var lite ”stökig” med galoppen och jag fick bryta av och fatta ny galopp 3 gånger faktiskt. Men kanske inte jätte konstigt hon har inte varit ute sen 28 december så att hon var lite pigg och i gasen kan man inte klaga på! 

Hon gjorde 110 rundan lekande lätt så jag var faktiskt så modig och litade på min magkänsla och efteranmälde henne till 120-klassen också. 

Och vad ska man säga?! Hon är verkligen helt magisk den här lilla hästen! Det finns inget stopp i hennes kapacitet! Hon går in ännu en gång och mer eller mindre leker sig igenom även 120 som en dag i parken! 

Plättlätt felfritt och ännu bättre än 110 rundan! Hur många 4,5 åringar är så här bra? Måste nypa mig i armen! 

  
Vill ju inte göra Linn besviken så självklart blev det två rosetter med hem! 😉 

  
På fredag ska Liten få äran att träna för Annsie och det ska verkligen bli så himla kul att få visa upp henne! 

Jag kommer verkligen somna hög på livet ikväll! Filmer från båda rundorna kommer imorgon! Tills dess finns en smygtitt på min insta! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s