Hur tänker du nu?

Trots att Liten verkligen är fantastisk och folk kanske tycker att jag är helt vild som redan nu rider 120 så vill jag bara klargöra att jag självklart rider henne på väldigt mycket magkänsla. 

Igår red jag hela tiden med inställningen att minsta lilla hon känns sliten så kommer jag utgå. Dock känns hon inte det minsta sliten och kvalitén i sprången är lika bra hela varvet runt! 

Och jag skulle ju dessutom inte ens starta henne om jag inte innerst inne vet att hon kommer gå in och göra ett bra jobb!

Dock som ni kan se så hoppar hon ju satan och med dom hästarna måste man vara om inte ännu mer försiktig såklart! Jag vill absolut inte att hon ska bli rädd eller uppleva att det är jobbigt men det behöver jag väl knappt ens säga till er som känner mig 😉  

Hon är faktiskt anmäld till två 120 klasser framöver. Sen om vi kommer till start det återstår att se! Allt ska kännas fantastiskt och solen ska skina, annars så väntar vi! För att det här är en klasshäst, det är jag helt övertygad om, så vad har jag att stressa till? Dom stora arenorna är gjorda för henne och det vet hon dessutom om! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s