Regntunga skyar

Tråkigt väder kvällen till ära och en kropp som inte riktigt ville leverera utan smärta så joggning av hästar fick utebli. 

Däremot sedvanlig mockning, pill och fix, muta med morötter och pussa blöta mular ❤️ 

  
Dessutom passade tre hästar på att vara lösa så det blev för mig iallafall en gnutta motion i jakten på dom! Idag var det iallafall Anders hästar och inte mina 😉 

Nu däremot har jag preppat mig med två citodon och hoppas på att vakna upp fräschare imorgon! Tur att det finns pills när man behöver dom! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s