Springfeelings

Nog för att ridbanan är allt annat än torr men den är tinad! Hur skönt? 

Så jag passade på att trimma en galet pigg Elmer och jogga en väldigt glad Snorkan! 

Elmer hade lite svårt med koncentrationen och var tvungen att spana in det mesta som hände på farmen och hålla koll på allt… Man kan ju förstå att man är lite tittig och okoncentrerad just när man är lite yngre och inte så van… 

Snorkan känns väldigt bra faktiskt även om man såklart vill ha mer men med tanke på avbräcket i och med hennes trampskada så tycker jag ändå att hon jobbar fint! 

Så tummen upp för gårdagens ridning som dessutom bjöds på lite solsken! Och att jag var tvungen till grovsanering efter

  
Jag och Uffe hann även med att stängsla om hagen lite igår vilket var jätte skönt! Ett projekt att kunna pricka av! Nu måste jag dock inhandla lite nya stolp och så för att kunna ta tag i resten av hagprojekten. Vi ska göra lite mindre rasthagar och så men hur tråkigt är den inte att köpa stängsel material? 😉 måste dock bara göras! Så snart så!

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s