Bra från start till mål!

Igår var det dags att dejta Pelle igen! Härligt! Och jävlar i havet vad mycket det har hänt på två veckor. Ja kanske inte i våra liv men i Litens utveckling! Man kan säga att formkurvan just nu går spikrakt uppåt! Man tackar! Hårt slit och konsekvent träning lönar sig tydligen! 

Liten var mjuk och fin redan från start och endast en gång visade hon lite humör och bjöd på en micro protest. 

Hon har verkligen landat och tagit till sig träningen på ett jätte fint sätt! Så himla kul! 

Vi jobbade på med tempoväxlingar, lite sidförande hjälper och kände även på den förvända galoppen. Och även att kunna växla henne i formen mellan lite rundar form upp till ”tävlingsform” och sen tillbaka rund igen. 

Verkligen galet nöjd med träningen och längtar redan tills jag får träna nästa gång! Tur att det är redan imorgon för Annsie! Ska bli så kul att visa upp Liten för henne! 

  
Och för er som nu tycker att jag rider så sjukt jävla mycket på min 5 åring så kan jag meddela att jag enbart skrittar eller eventuellt joggar henne hemma just nu och jag har gjort ett aktivt val att rida henne mer för tränare under en period. Så ja dom dagar hon rids rids hon ordentligt. Däremellan så får hon återhämta sig och även det ordentligt. 

Jag är sjukt tacksam att jag under en period faktiskt kan få mycket hjälp med henne för att just utveckla den fina häst jag faktiskt har än att gnugga min feta röv i sadeln bara för att jag kan. 

I slutet handlar det ju ändå om kvalité istället för kvantitet. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s