Har inte tid

Har hur mycket som helat på jobbet så det är tidiga mornar och sena kvällar som gäller, hjärnan går på högvarv och det är egentligen hur kul som helst! 

Men…. Sakta men säkert börjar en hemsk förkylning invadera mig. Jag ignorerar det just nu med mycket te, alvedon och kortisonspray. 

Men jag har verkligen absolut inte tid just nu att bli sjuk! 

I kväll väntar markarbete för Annsie, ska bli grymt kul! Hoppas bara att jag inte drunknar i mitt eget snor innan dess. 

Over and out. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s