Dag 2

Igår var andra dagen med träning för Annsie och Liten fortsatte att briljera! Hon gjorde verkligen en strålande framridning och hon börjar bli så himla reglerbar och det märks även att hon på de här två veckorna både har blivit starke och funnit sig i jobbet för hon blir inte alls lika förnärmad längre när man ber henne att ta i. 

Hon får verkligen stor guldstjärna på värmningen! 

Jag och Annsie valde att inte hoppa högt på henne alls denna träning utan vi höll oss helt till markarbetet och kvalité och bygga för framtiden. Att hon kan hoppa högt det vet alla! Men att spara dom där flashiga sprången till dom gångerna man behöver dom och få henne stark och inte begränsa henne det är det som är konsten! 

Så vi höll oss runt en meter och jag fokuserade hela tiden på att ha en fin mun att rida på, ha henne rund och att hon skulle hoppa på muskelkraft och inte kapacitet och talang. 

  
Det gav verkligen stort resultat och det var en så nyttig träning för oss! Tyvärr kom inte sista språnget med på film men efter att ha tragglat på i lite över timmen med bara styrka och rundhet så kunde jag leverera henne en helt perfekt anridning och hon bjöd då på ett språng värt miljoner! Jävlar i havet vad hon kan hoppa den här lilla hästen! 

Men det är verkligen upp till mig att varsamt ta hand om det, utveckla det och förädla det! 

Blir helt pirrig i magen varje gång jag tänker på vart vår resa kan ta oss! Hon är verkligen kvalité och hon kommer att leverera kvalité! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 2

 1. idooooos skriver:

  Hej Anna!
  Vilken fin & bra blogg! Just hittat hit & kommer med all säkerhet bli kvar.

  Rider själv fälttävlan på Debutant-nivå med mitt sto 😊

  En fråga angående saltandet av ridbana! När, var, hur? Haha. Hoppas du orkar svara.

  Mvh Ida!

  • teamfors skriver:

   Hej Ida!
   Vad kul att du har hittat hit 😊

   Vi la på nu precis innan det frös till igen och då la vi på ca 400 liter kalciumklorid 😊 vår bana är drygt 20*60

   • idooooos skriver:

    Tack för svaret! Ska se till att salta nästa gång det blir plusgrader & innan det fryser på igen. Just nu är det dock en ganska fin snö-ridbana 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s