Den där Flemming!

Igår styrde vi mot Stav för en halvdag med fälttävlansfolket för lite allmänt snack om fälttävlan, följt av en rundvandring på kliniken och avslutningsvis kom Flemming för att prata lite om träning, vård och skador på fälttävlanshästen. 

Det är verkligen så himla kul att lyssna på Flemming och han kan verkligen så sjukt mycket! Man bara sitter och suger in all kunskap man bara kan komma åt! 

  

Det pratades som sagt en del om träning, avkylning, rehabilitering av framförallt senor och olika metoder. Att tänka på när man reser med att vänja hästarna med äppelcidervinäger i vattnet, elektrolyter, linda eller inte linda benen. Överhettning av senor, kyldamaskers vara eller icke vara. 

Ja ni hör ju själva! Man ville helst aldrig att han skulle sluta prata! 

Är verkligen tacksam över teamet på Stav och över att dom är en del av mitt team! 

Och jag känner att jag nästan måste tigga till mig en middag hemma hos Maria och Flemming någon dag bara för att få lyssna och ta del ännu mer av hans kunskaper! Så inspirerande!

Tusen tack till Gola och Fia som drog ihop denna dag på kliniken!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s