MakeBe

Nipet Horse tar nu hem produkter från MakeBe. Måste säga att jag helt klart tycker att det ser lovande ut! 

Snyggt och stilrent om ni frågar mig! 

  
Skönt att man typ vill vara snyggare i stallet än när man visar sig som civil… Hej där min värld är skev 😉 

MakeBe har även skydd och dyl där man kan designa i sin favoritfärg. Kul säger jag som gärna inte alltid är precis som alla andra! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s