I ❤️ kalciumklorid 

Äntligen har jag lyckats locka ut latmasken genom örat efter att ha bäddat ner mig i ett salladsblad! Eller så är det svininfluensan som börjar ge sig eller bara det att mamma lite smått har kunnat börja mocka igen… Många funderingar många lämpliga svar. 

Så idag satt jag upp 6:15 på min väldigt tuffsiga röda fara, fy fan vad hon ser ut alltså. Älskar när dom inte går att klippa…. 

Trimmade på ridbanan som håller sig i grymt skick ändå efter att vi matat den med kalciumklorid! Halleluja! 

Red henne rund, kom om med benen och vågade ha tryck med skänklarna hela tiden. Vi har ju påbörjat operationen om att göra henne ”okänslig”. 

Nöjd med hennes jobb idag och hur härligt var det inte att det dessutom att ljust när jag hoppade av! Älskar att ljuset blir mer och mer påtagligt! Det är så välkommet! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s