En annan dålig rubrik

Produktiv kväll dagen till ära. Trots att jag äntrade stallet närmare midnatt än andra dagar så blev det en produktiv kväll. 

Anders skämde bort mig med att harva banan precis innan jag skulle rida så som den diva jag är fick jag banan fluffig och fin! Hur kan man inte bli glad av det? 

Trimmade sen Snorkan som gjorde ett riktigt bra pass samtidigt som Uffe skodde om Liten fram. 

  
Efter det så blev det renovering av hagen då hästarna hade tröttnat på sin mindre hage och hade skaffat sig en större… Det är då man älskar djur som mest…

Men nu är isolatorerna bytta och så väl tråd som handtag på plats igen så ordningen blev återställd. 

Härlig produktiv kväll helt enkelt och dessutom inte svinkallt! Man tackar! 

Nu ska jag tejpa ner ögonlocken så att dom inte har något annat val än att sova. Kommit in i den här härliga fasen i livet med typ 4 timmars sömn… Alltid lika härligt när man kommer till det läget. Dags att bryta trenden! Sov gott! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s