Vilken härlig dag

Blev två pass på bommar idag utan jacka i en sol som tittade fram! Så himla härligt! 

Elmer var allt annat än lydig och det kändes som att döden var nära när man red 8 galoppsprång på 21 m. Att ens tänka på att rida färre kändes som en dödssynd och helst hade jag velat rida en sisådär 23 galoppsprång om jag hade fått välja… 

Slet på med halter, igångsättningar och hoppa ”lite in i handen” och när han väl gjorde 8 typ jämna så gav jag upp. Jag lär behöva öva typ rätt mycket på det här kan man känna…. 

Snorkan fick också gå bommar idag vilket var jätte kul! Hon fick gå på 6 och 7 språng och även om hon blev het någon gång så är jag väldigt nöjd med hennes jobb! 

Hon känns som att hon sakta men rätt säkert börjar komma tillbaka igen vilket är jätte kul! 

Resten av söndagen har varit en riktigt härlig lazy day med besök på granngården, fika hos mormor, hämtmat till middag och nu lite film i soffan! Perfekt uppladdning för en ny fullspäckad vecka! 

  
Har också passat på att fira 3 år som terminator konstaterade jag igår. Kan bara konstatera ännu en gång dr Kalle helt klart gjorde ett bra jobb!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s