inspo

Glömde ju helt skriva igår vilken inspo kick jag fick när jag satt och red, som vanligt hänger jag med mina vänner på Morgonpasset i P3, vad vore livet utan dom? Och inspirerande nog var gårdagens gäst Maja Reichard. Ett av våra största OS hopp i paralympics.

Sjukt härligt att höra på en person som också lever sitt liv ganska inrutat, tränar sjukt mycket, är elitidrottare, pluggar till civilingenjör på KTH och dessutom gravt synskadad vilket helt klart försvårar vardagen något.

Men att sitta och nöta på sina små bommar och lyssna på någon som är sjukt nöjd med sitt liv och får ihop det och som dessutom är på en ännu högre nivå än en själv! Det är inspo!

För en som missade Maja igår kan passa på att avvara lite tid idag och lyssna på gårdagens program här 🙂

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s