Märsta the movie

Här kommer nu filmerna från i lördags. Som sagt jag tycker inte att det finns så himla mycket att klaga på i någon av klasserna. Jag lägger in ett extra på två distanser i 110-klassen. Bra eller dåligt det är frågan. Hon är sjukt flexibel och ibland har jag lättare att skola henne på ett till än att riskera att hon blir flack på ett extra. Det är självklart något som jag måste jobba på! Men bara för kanske 6 månader sedan så var det nästan så vi gick på ett mindre så vi har helt klart utvecklats nu ska jag bara hitta den gyllene medelvägen!

Första nerslaget tycker jag kanske att vi båda får ta på oss lite då hon blev sjukt stark efter ettan vilket ni kanske kan se, 7:an däremot var enbart grus i ryttarinnans öga. Dom två sista oxrarna så saknas lite spänst och vi landar lite kort. Kan absolut inte vara missnöjd med henne utan tycker verkligen att hon går in och gör ett fantastiskt jobb! Nu ska vi träna lite mer styrka och hoppa lite bredare oxrar med lite mer driv så att vi inte landar riktigt lika kort. Övning ger färdighet!

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s