A little bit weirdo

Man vet att man är en hästnörd när man börjar dagen med att sitta upp strax efter 6 på morgonen på första hästen och avslutar dagen med att hoppa upp på sista hästen 20:40. 

Liten var så in i helvete satfläskpigg att jag nästan trodde att jag skulle ramla av faktiskt! 

Hon började hela ridpasset med att lufta när jag tog tyglarna. Sen fortsatte hon i samma anda drygt 20 min innan hon sakta men säkert började komma lite till sans. 

  
Red en hel del på bommarna och nötte på att landa i rätt galopp och rida på ett bestämt antal galoppsprång men fin kontakt. 

Blev en aningens längre pass än planerat men jag kände att jag var tvungen att rasta av henne ordentligt om jag ska få ut det mesta av träningarna som kommer. 

Imorgonbitti styr vi mot Botkyrka och ska drillas av Wille vilket ska bli jätte kul 😊 

Nu ligger jag nyduschad i soffan och dricker en kopp te innan det är dags att förflytta sig till sängen! Sov gott! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s