När man är sitt bästa!

Så himla bra pass imorse! Liten var verkligen sitt absolut bästa! Det är verkligen så sjukt kul att jobba med den här hästen och hon tar typ stormsteg mellan varje träning just nu! 

Idag har vi drillats av Wille och dagen till ära jobbade vi på form, tempoväxlingar och övergångar. För att imorgon kunna göra massa sjukt svåra rörelser 😉

Hon gjorde som sagt ett helt galet bra jobb idag och hon blir så sjukt lyhörd att jag kan göra tempoväxlingar bara med min kropp, kunde hålla benen intill henne hela tiden och så hade jag två små fina fågelungar i händerna! 

Wille har aldrig sett henne så bra, jag har aldrig ridit henne så bra! 

Så jävla bra start på dagen helt enkelt! Och dessutom strålar solen!  

 
Det enda negativa var att jag idag var själv iväg på träningen så den här filmen som jag förstår att ni alla längtar efter eftersom hon va to die for får ni helt enkelt inte för den existerar inte. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s