I ❤️ training

Hur kul kan det inte vara att träna? Typ superkul!! Så roligt att rida bra, hästarna går bra och träffa härliga människor! Tur att jag får träna med ett gäng fälttävlansbrudar så att säsongen inte känns så långt borta! 

Idag fick Snorkan som sagt göra debut för Sara vilket var jätte kul! Och hon skötte sig faktiskt riktigt bra! 

  
Vi jobbade mycket på formen, få henne att ta i med båda bak, komma genom ryggen och kunna ändra sig. 

Kommer såklart lite protester när jag kommer åt henne men när vi kommer över den gränsen och hon klipper i så blir hon ju jätte fin! 

Och hon har ju verkligen typ 17 växlar till än Bullen. Dock en något felkopplad hjärna 😉 

   
 
Vi kände även på lite skolor och två byten vilket det ena av dom var riktigt bra. I ena varvet byter hon dock något efter bak vilket vi även jobbade på i onsdags. Jag måste verkligen ”knacka till” henne en gång innan så att hon blir ”lite snabb” i sina bakben och hänger med i bytet. 

Jätte rolig träning idag och verkligen nyttigt för oss! Ska bli så kul att jobba vidare nu! Massa verktyg och fina hästar att applicera dom på! Har verkligen haft en riktigt bra träningsvecka den här veckan med brudarna! 

  
Imorgon väntar tävling vilket också ska bli kul! Liten har ju känts fin den här veckan så jag hoppas att det håller i sig och att jag kan få henne sådär ridbar och fin som hon har blivit! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s