Dan före dopparedan

Blev trim hemma igår för Liten och som alltid dagen efter vila är hon lite för lätt i sina bakben för sitt eget bästa. 

Hon gjorde dock ett ganska fint pass med en hel del förvänd galopp och lite skänkelvikningar och fokus på att hon skulle vara lika lös i båda sidorna. 

Skulle sen bara avsluta passet med att rygga en gång och där sa hon upp sig! Inte nog med att men nu tvingar henne att vuxen och springa på tygeln nu skulle man springa baklänges också. Aldrig i livet sa hon. 

Till saken hör att jag har varit rätt nog med att backa henne både från marken och uppsuttet sen hon var 6 månader, ja just då red jag ju inte på henne men ni fattar hoppas jag. Och det har inte varit några problem men jo nu kom det… 

Så man kan säga att vi har lite att jobba på framöver…. 

Men utom den lilla fadäsen och med hjälp av Anders från marken så gick hon faktiskt några trevande steg bakåt till slut så vi gick väl båda ur som vinnare ur den ”fighten”, så gjorde hon ett fint pass. Hoppas bara hon inte blev allt för trött till idag utan bara lite lagom lösgjord 😉

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s