För dagen något överladdad 

Idag har vi varit iväg och ridit lite dressyr. Jag och Liten var iväg på turné helt själva vilket gick strålande så det var skönt! 

   

  
 Dock intog vi framridningen likt superhjältar och var redigt i gasen och bjöd på diverse konster innan vi drygt 40 min senare hade lugnat ner oss lite! 

Första klassen skötte hon sig faktiskt bra och bockade bara en enda gång så då belönades vi med 62,8% och strax utanför placering. 

Jag vågar ju inte riktigt ta ut svängarna på henne ännu för gränsen mellan att hålla sig på mattan och bjuda på kür är hårfin! 

Till andra klassen så kändes hon bra på värmningen men däremot så visste hon ju exakt vad som väntade när vi kom in på banan en andra gång så istället för att bli lugnare och mer ridbar som jag trodde blev hon bara ännu mer laddad och bjöd på byten, bock, skutt och diverse annat som inte ingick i programmet… Så hon blandar friskt mellan 7:or och 4:or. Så vi landade till slut på 58%

Verkligen inget resultat att hänga i julgranen men ändå skönt att veta att hon nästan springer på 60% trots att inte alla känner igen programmet! 

  
Bra dag trots allt där hon har skött sig strålande i all hantering nu ska vi bara se hur vi ska kanalisera den här energin och få henne lite mindre överladdad. Hur kul som helst att hon gillar att vara ute och visa upp sig! Vi ska bara kunna utnyttja energin och kraften på bästa sätt för nu är den lite okontrollerad! 

  
Men hon är iallafall alltid finast min lilla häst! Sötmulen 💕

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s