Kyligt. 

Fasen när det envisas med att vara plusgrader på dagarna och minus på nätterna så blir kvällarna så jävla kalla av all fukt! 

Men eftersom jag är van att ha en form likt en Michelingubbe så satte jag helt enkelt bara på mig en jävla massa kläder. 

Trimjoggade Elmer på banan i okänt antal minuter där jag red ganska mycket galopp och några byten. 

Fokus som vanligt på lång hals och stora steg. 

  
Hade någon vision om att longera Liten också men hon hade gått och lagt sig under tiden jag red Elmer så då kändes det dumt att slita upp henne ur hennes skönhetssömn. 

Istället passade Anders på att skämma bort mig med att harva banan så den är topnotch och jag pillade lite i stallet där uppe. 

Mockade åt Bullen, fyllde på lite foder och annat smått och gott helt enkelt. 

Nu har jag satt på värmefilten och ska snart krypa ner i en varm säng! Hur skönt?? Tur att filten är en stadig partner som inte har något emot av att vara min sambo i ur och skur! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s