Not just another day

Tack 2016 för att vi fått en extra träningsdag! Den inleddes självklart med att träna en häst! Hur skulle man annars utnyttja att vi just fått en extra dag! 

Snorkan fick komma ut och springa på lina imorse och man kan säga att idag var en sån där dag då hon typ bara har två gångarter. Det är alltså halt och galopp. Så ja hon fick helt enkelt galoppera i typ 30 min med en halt i halvtid för att byta varv. 

  
Vissa dagar är såna här dagar med henne och då får hon helt enkelt springa tills hon spänner av. Det äe ingen idé att träna en dovhjort om man senare hade tänkt sig att visa upp en häst. 

  
Men hon började faktiskt att andas till slut och halsen hamnade åt rätt håll så då får man vara rätt så nöjd. 

Grymt fin morgon idag men varför har det blivit så himla kallt igen? Typ -10 imorse, så vi hade rimfrost både här och där. Dock är ju banan awesome! Det är verkligen så jävla skönt! Nästan så att jag kan uppskatta vintern lite förutom just det att jag håller på att frysa ihjäl! 

   
 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s