Det är detaljerna som räknas

Jag är så himla bortskämd just nu som får rida på nyharvad bana typ hela tiden! Svårt att klaga då och dessutom en sol som strålar! 

  
Passade på att trimma lite pricksäkerhet idag, vilket jag gör då och då. 

Då ställer jag ut en ensam sockerbit på lämplig plats på banan och sedan ligger jag och rullar och hoppar över den. 

Det blir väldigt tydligt om man verkligen har hästen mellan skänklarna eller inte. Kan vara lite svajigt till en början men ju mer man får hästen mellan skänklarna så kan jag sedan avsluta med att göra det på enhandsfattning. 

Sjukt nyttigt och enkelt övning som sagt som jag gillar skarpt. Alla vet ju att det är i detaljerna som det sitter! 

För den nyfikne finns en kvalitets film på min instagram. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är detaljerna som räknas

  1. Ida Qvarnström skriver:

    Nice! Bra tips!! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s