Maximera dygnet

Halva stallet klart, duschat, på jobbet innan 8, lunch är något för dom som inte kan fasta, dejta bästa gänget på Stav, rida en hel hög med hästar, mocka det sista, hinna äta någonting, tur jag har b&j i frysen, förbereda allt som går att förbereda med vatten och hö i hagen, höpåsar och dylikt. För att ja kunna ha även en maximerad fredag. 

Frågor på det? 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s