Happy rideday. 

Så härligt att ljuset har kommit, så härligt att banan är saltad, så härligt att mamma inte är enarmade banditen längre och så härligt att snart ha 4 hästar att rida igen. 

Så trots grått och duggregn så är det bra feeling och jag startade såklart dagen med att rida en häst. 

Elmer fick äran idag och vi trimmade flitigt på i 40 min på banan. Gjorde inga avancerade skills utan försökte typ bara springa i en bra arbetsform i alla gångarter i båda varv. Nog så svårt så att säga. 

Idag är det faktiskt bara Elmer som ska gå, brudarna ska vila för att kunna stämmas av lagom imorgon inför söndagens tävling. Vilket ska bli kul! 

  
För mig tror jag att det ska bli lite reunion med några TD:are och sen kommer kanske Sara in mot stan också vem vet. Den som lever får se helt enkelt! 

Oavsett vad en bra fredag! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Happy rideday. 

 1. idooooos skriver:

  Först & främst vad skönt med ett bra besked på kliniken med Bullen 👍🏼

  Har ju läst din blogg några veckor nu & gillar den verkligen!

  Imponerad av allt du hinner med, rida, pka & träna, jobba, rida ännu mer mm mm.

  Du verkar rida mycket på banan just nu. Hur ofta rider du ut och så? Hur lägger du upp träning inför fälttävlan, kondistränar hästarna osv. Älskar att nörda i sånt så vore jättekul om du ville göra ett inlägg om nåt sånt 😀

  Mvh Ida

  • teamfors skriver:

   Tack! Så himla skönt med Bullen! Haha ja fasen det gäller att maximera dygnet som sagt 😉 just nu går faktiskt hästarna bara på banan, i ridhuset eller på skrittmaskinen. Vi har så himla mycket is runt oss just nu och med Bullens skada i bakhuvudet så har jag blivit lite försiktigt tills det har tinat ordentligt.
   Jag kan absolut dra ihop ett inlägg om det! Håll utkik 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s