Yesterday all my troubles seemed so far away

Intensiv dag igår som sagt när jag skulle klämma in ett klinikbesök vid 14:45. 

Trots den gråa dagen så gick besöket bra och vi har nu lagt upp en rehab plan för Bullen! Lycka!! Dock är man ju skiträdd ändå och man ska verkligen inte ropa hej än! Men det ska ändå bli otroligt skönt att få börja sätta igång honom lite smått

  
Var tillbaka i stallet runt 16 tiden så då la jag i räcerväxeln för att hinna rida så mycket som möjligt i ljuset. 

Bullen fick dessutom gå i sjukdagar då när det både var ljust och jag kunde hålls honom under uppsikt 100%

Började med att rasta Snorkan. Ja det är så det känns just nu. Bara hålla energinivån på rätt sida. Sen får man ta allt som kallas trim när hon chillat av sina vårkänslor lite. 

Elmer passade jag på att hoppa tillsammans med Anders och Conny. Det är ju verkligen inte ofta vi rider ihop så det var kul! 

Elmer skötte sig fint och fick värma med 7,6,5 på bockarna, hoppade sedan bom, oxer, bom några gånger och avslutade sedan med två gånger åt varje håll på de fyra oxrarna. Och han skenade inte en enda gång så tummen upp för honom! 

Passade sedan på att göra sånt som tar lite tid, det vill säga spåna boxarna och så innan jag avslutade med att löslongera Liten. 

Om någon var glad? Skoja inte! På Loviseholm lösgalopperade vi hästarna och jag tror inte att det inte var någon som älskade det! Så Liten bjöd på en rejäl show och jag är glad att jag inte satt på! 

Men skönt för henne, hon fick även gå lite utan täcke för en gång skull! 

  
Mysig dag helt enkelt och var klar redan kl 19 och Anders var snäll och kvällade mina hästar så jag var hemma i tid och mamma bjöd på mat! Dumt att klaga!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s