Bortskämd

Efter några veckor med mycket jobb, tidiga mornar och sena kvällar. Ska inte gnälla det är helt självvalt! Men trots det är det alltid så att man blir lite extra glad när man blir lite bortskämd! 

Så igår fick jag en stall ledig kväll och Uffe nattade hästarna åt mig och imorse fick jag en morgon där jag kunde röja lite i paradvåningen när Anders fodrade åt mig! 

Dessutom fick jag ju en tidig kväll även i torsdags så man kan lätt känna att jag har grymma människor omkring mig! 

Så nu har jag tankat lite energi med en kväll med TD tjejerna på stan igår och en lugn morgon idag! 

  
Hunnit röja undan lite kläder hemma och tagit mig två koppar te så nu ska jag strax ta tag i dagens ridning inför morgondagens tävling! 

Skön helg inför kommande fullspäckade veckor där det väntar vistelse i så väl Skåne *2 som Göteborg inom loppet av de kommande tre veckorna. Så ja vila det får man göra sen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s