Härliga lördag

Trots typ världens tråkigaste väder har jag haft en härlig FM i stallet. Hästarna har gått på maskin, stallen är fixade, Elmer är longerad och brudarna ridna. 

  
För Snorkan blev det perfekt uppladdning att skritta fram drygt 1 timme och 15 min innan jag sedan direkt red henne. Då kunde hon till och med trava idag! 

Helt klart ett bra upplägg för henne och idag var hon även pratbar så trots att hon luftade någon gång så kunde jag komma till ridning på henne vilket var jätte skönt efter dryga veckan av att enbart åka häst. 

  
Liten blev även hon fin och hon fick liksom Snorkan skritta fram på maskin innan för att sedan enbart jogga ett kortare pass enbart för att vara tempererad till imorgon men fortfarande pigg och lite vacker 😉 

Gullis var svinpigg och fick skritta drygt 40 min och bjöd på diverse konster… Efter det fick han faktiskt gå ut i en sjukhage lite längre stund idag så det är skönt för honom! 

Härlig dag som sagt och härligt att få aktivera alla sina hästar! Ikväll väntar lite bad och fix inför imorgon och innan dess tar jag tag i lite tvätt och städning hemma. Och passar på att kolla lite film där emellan. Bra dag helt enkelt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s