20 timmars dygn…

Igår fick det bli en sabbatsdag för hästarna efter helgens tävlingen. Jag var också rätt sliten efter att ha varit vaken sen 02:14… Dom dagarna är dom härliga dagarna…

Men man hinner ju rätt mycket dock man hunner ju både diska, plocka undan, dricka te, bädda sängen och vara i stallet till 05:30… 

  
Hann med massor i stallet också och sen duscha och äta frukost och vara på jobbet till 8:30. Så ja på så sätt är det ju effektivt! 

Dock var jag lite sliten och banan var inte som friendsarena och jag hade massa höpåsar och så att göra så jag fixade med sånt istället. 

Men hästarna verkade nöjda med en dag i hagen och piggast av alla var Gullis såklart! Lillhingsten som han spänner upp sig och sprätter när vi är ute och går. Blir ett rejält träningspass för mig att hänga med!

Passade på att unna mig lite te när jag kom hem och försökte mig på att ge en film en chans men vid 22:30 och strax över 20 timmar uppe så gav jag upp. 

Imorse passade jag på att göra klart halva stallet, mocka Bullens hage och fixa lite sånt när det är ljust ute så får jag ta resten sen för inne har vi ju ändå lampor att vägleda oss med! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s