Tro det eller ej! Jag har tränat

Igår blev det en rätt effektiv kväll i stallet till en början, ja själva avslutningen med en däcksexplotion kändes kanske mindre effektiv. 

Men efter lite oklarheter i tidsschemat så var jag ute i stallet i tid för att låta Elmer skritta lite över timmen på maskin tillsammans med Gullis. 

Under tiden så red jag på Vildvittran som ändå för dagen var relativt pratbar och kunde ändå trava mer än typ på hela förra veckan även om hon bestämt talar om att det absolut inte är hennes favoritgångart… Kan inte våren bara blomma ut nu så att jag kan få lite normala hästar igen? 

Mamma var med och groomade i stallet så hon hade under tiden mockat det sista och även hämtat Liten och ställt henne på maskin så att hon skulle hinna skritta fram en stund innan det sedan väntade Wille träning för henne ❤️ 

Snorkan hade blivit rätt varm så hon fick skritta av ordentligt på maskin med svett-täcke medan jag tränade så det var skönt! 

Som sagt Wille kom hem till oss igår och det äe alltid lika kul!! Tyvärr hann vi bara med att träna en häst den här veckan men vi har nog en bra plan inför nästa vecka så det kommer bli toppen! 

Liten då? Hon har verkligen utvecklats så trots att även hon är lite vårpigg så blev hon så himla fin! 

Som en liten geléklump att bara kunna växla runt på. Dock går växlingarna fortfarande lite för långsamt så det har vi i läxa fram över. Att kunna hitta snabbare in på varje växel. 

Nu ska hon dock bara ridas denna vecka och nästa innan hon sedan ska få lite välförtjänt vårvila att smälta denna intensiva träningsperiod och boosta lite. Hon är tyvärr en gnutta svår att hålla hullet på just nu så hon blir lite väl sportig när hon tränar hårdare så hon behöver perioder att tjocka på sig. Och ja ni kan vara lugna hon har alltid, sen hon föddes haft fri tillgång på silage och ett bra foder. Hon har bara hört uttrycket beach 2016 och förstått att det äe sånt som tjejer ska bry sig om. 

Så ja helt klart en jätte rolig kväll och riktigt bra träning! Hon är verkligen så rolig att jobba med! 

Film gick ju tyvärr inte alls att åstadkomma trots att mamma var på plats och spanade in oss. Vår belysning uppfyller inte riktigt iPhones krav på ljusinsläpp. 

Men kom då på att jag hade en ovisad Pelle träning i bagaget så jag slänger helt enkelt in den filmsnutten istället! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s