Lugnet före stormen 

Hemma på Farmen flyter allt på. Hästarna sköter sig och Bullen har till och med varit så snäll så att mamma har kunnat släppa ut honom i hagen varje dag! De ni! 

Korven har även tagit ett större ansvar och han håller just nu på att lära sig att köra fyrhjulingen vilket är skönt för då kan ju han sladda i framtiden. 

  
Jag njuter det sista i Skåne och inledde dagen på stranden tillsammans med mina trogna vänner i Morgonpasset. Så skönt! 

Ikväll återvänder vi till vardagen och även om jag skulle kunna stanna här forever så längtar jag helt klart hem till mina fluffy ones ❤️

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s