Härliga helg

Följer upp veckans härliga avsluta de dagar med en härlig helg med ett ganska lugnt tidsschema. 

Red Liten igår kväll innan intaget så att hon hade fått gå en hel dag i hagen och blivit av med lite energi innan. 

Hon skötte sig fint och även hon fick hoppa studsen lite men enbart fyra gånger. Två åt varje håll och hon gjorde det riktigt bra och i en betydligt lägre hastighet än Snorkan 😉 

Passade även på att prova in ett nytt träns på henne, eller nytt det är ett av Bullens men då hennes börjar bli lite slitet och skulle behöva lite vård av en riktigt duktig sadelmakare. Så hit me om  i har någon i lager! Så fick hon helt enkelt ta över Bullens warm up träns på större tävlingar. 

Passade henne fint och hon är inte alls lika känslig som Snorkan när det kommer till sånt så det var ingen konst att matcha in ett nytt träns men jag vill ändå alltid rida på det innan jag tävlar på det! 

  
Började även denna dag i lugnt tempo och lät syskonen gå på maskin en timme för att få ur lite energi och bli lagom tempererade. Man kan säga att de var mer än pigga! 

Under tiden så trimmade jag Elmer som skötte sig strålande. Han har tappat lite styrka och smidighet så det blir bassning på mig! Måste helt enkel lägga lite fokus på att få honom lite starkare igen. 

Men bortsett från det så känns han jätte fin! Det är så kul! 

  
Gjorde sedan stall, med foder, spån, vatten inne och ute och ja ni vet allt som ska göras. Förutom att jag slarvade och struntade i att göra två höpåsar så jag har lite kvar att fixa ikväll eller någon annan dag. Jag preppat ju alltid med fler höpåsar än jag behöver så att jag har ett litet lager att ta av. 

Nu har jag varit hemma en sväng, ätit lite, spanat in en favorit och ska snart ge mig av till stallet igen. 

I eftermiddag väntar nämligen tävling för brudarna. Ska bli kul hoppas jag! Finns dock risk för att dom fortfarande är lite för pigga! 

Men det återstår som sagt att se. 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s