One so clear and one not so clear

Haha asså hästarna…. Snorkan… Skratta eller gråta det är frågan. Så jävla pigg idag! 

Pep i anridning på framhoppningen. Sprang i kapp med dom andra… Och ja allmänt not so lugn. 

Ungefär samma stuk inne på bana, vilket medförde tre tråkiga ner. Men hon är så jävla svår att rida när hon är såhär pigg så det känns mest som att jag måste vänta ut henne. Idag har hon ändå både gått 1 timme på maskin och sedan hage typ 6 timmar innan start… 

Liten var typ lika pigg hon och började med sadeltvång på parkeringen följt av en framridning likt ett popcorn… 

Fortsatte med diverse gnäggningar, sparkar, korsgalopp etc inne på banan men trots det så har hon ju talang för ett helt kompani och levererade ännu en felfri 110 runda. Den 5:e i rad för att vara exakt av dessutom 5 försök. Så ja magisk är väl ordet som får bli hennes synonym. 

  
Roliga banor som alltid av Unni och Södertälje är som alltid en bra tävlingsplats. 

Bosse var på plats och fotade även idag så om vi inte var allt för vilda blir det bilder sen. Och mamma filmade på hennes telefon så då filmerna kommer upp senare också. 

Anders var sen snäll och fodrade åt mig ikväll så jag hat parkerat på soffan och njuter av lugnet. Imorgon börjar verkligheten igen innan det väntar ännu en vistelse i Skåne för att sedan va en vecka i Göteborg! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s