Dåligt med update

Ligger efter med rapportering kan man känna! Men jag har på de två senaste dagarna hunnit med både två träningar, en tur ute, skenat på galoppbanan, trimning och lite skrittmaskin. Så jag har inte legat på latsidan även om man kan tro det! 

Ja det är sant! Galoppbanan har tinat! Hur glad är man inte? Gladast var nog Elmer som helt hemningslöst tog bettet och gick… Charmig kille! Inget mer cantrande på tredelat för honom. 

  
Sen har vi den här kändisen! Han sköter sig ganska bra än så länge även om han tror att korta tygeln betyder passage. Än skrittar vi bara fortfarande men snart är tanken att börja trava. 

  
Brudarna har gått för Wille så det ska jag skriva ihop ett inlägg om också. Men innan det ska jag sova faktiskt! 

Känner mig en gnutta sliten och dessutom sugen på att drömma om något sött. Och dessutom längta lite till imorgon 😉

Vissa saker gör dig gladare än andra så att säga! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s