Sky is the limit

Jävlar i havet vad bra Liten är! Hon utvecklas i raketfart och det är med blandade känslor hon snart ska få lite vila! Det är svårt att hålla sig från att träna en så begåvad häst! 

I tisdag var Wille här igen och vi kämpade på med dressyren. Skänkelvikningar och förvändgalopp var dagens tema. 

Skänkelvikningar är svårt säger Liten, 4 ben som ska gå kors och tvärs! Ni förstår ju själva! Men hon behöver bara landa i själva tekniken sen kommer hon vara grym! 

Vi jobbade sen även förvändgalopp på stora mittvolten och hon är så himla duktig och så sjukt lydig. 

Hon var verkligen jätte fin och jag har nig hittat ett bra koncept för att få henne lösgjord. Nu har vi två träningar i rad haft upplägget dagarna innan med hoppning, löslongering och därefter träning, vilket har visat sig vara ett helt klart vinnande koncept för henne. 

  
Även Snorkan fick vara med och träna och det kändes lite ovisst innan hur hon skulle sköta sig men vi kom åt henne väldigt bra och då mycket som hon har travat nu tisdag och onsdag har hon inte travat på de senaste 3 veckorna typ… 

Kom åt henne bra som sagt och hon blev väldigt lik i sidorna i handen och när hon släpper igenom blir hon kalas. Vägen dit är just nu i vårpiggheten en aningens lång. 

Men den ridbara känslan satt kvar även igår och hon jobbade på väldigt bra även då så det var jätte kul! Skönt att jag har hittat en lösning som gör att hon accepterar att vara på jobbet trots att det spritter i hela kroppen. 

Så ja vi kämpar på med att kunna äntra fälttävlanssäsongen med storm när det väl är dags! Känner mig taggad och det är kul att ha stallet fyllt med fina hästar! 

Att dessutom solen strålar om dagarna gör ju att man inte kan vara annat än glad! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s