Bra verktyg

Vi kom verkligen åt Snorkan i tisdags och även om jag har ridit typ så här innan så har jag finslipat min teknik ännu mer så att jag hela tiden kan få henne ty vara på jobbet även när hon är pigg. 

Hon visade magen en gång för publiken i tisdags precis i början av passet men sen dess har hon kunnat trava ordentligt varje dag och dessutom endast skakat lite på huvudet precis som hon gjort tidigare vårar. 

Hon har verkligen jobbat på så himla bra nu tis, ons, Tors och fred vilket är så kul! 

  
Hon är ju långt i från tävlingsbar om vi ser det utifrån ett dressyrperspektiv men hon har på bara dessa 4 dagar blivit jätte mycket jämnare i handen, jag han byta varv med samma känsla och form kvar och jag kan rida med benen. 

Hon brukar ju annars se just varvbyten eller när jag lägger om benen som en utmärkt anledning till att gå i luften och bjuda på diverse extra nr. 

Så om jag ska lyfta upp stämningen från föregående inlägg lite så har jag fyllt på verktygslådan och det har gett ett positivt resultat! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s