När besvikelsen är din bästa vän

Ibland undrar man verkligen om det är värt det… Är det värt att klockan ringer 4:45 varje dag? När besvikelsen är den enda som gör dig sällskap…

Det finns ju massor med djur som man kan ha som sitt favoritdjur. Och med tanke på vad det kostar kanske man skulle prova på livet som fashionista… Tål att tänkas på när saker och ting känns utom räckhåll. 

Aja än går jag fortfarande upp 4:45 och just nu skrittar jag fram i en vindstyrka av 53s/m så uppenbarligen väljer jag att hänga en stund till med min bff besvikelsen…. 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s