Old school days

Fasen det är verkligen året då vi alla fyller otroligt ojämt. Så igår äntligen blev det häng like old days igen men min forever bff Patrick. Det var ju bara 2 år sen typ han köpte hus och jag har aldrig varit där… Bra vän jag är kan man känna! Men han har iallafall varit i paradvåningen så alltid något! Var ju så bekvämt förr när vi var grannar då kunde vi ju tvångshänga typ varje dag 😉

Super kul att även Fredde var där. Och hela Patricks familj så klart! Många skratt och någon form av försök till övertalning att springa tough Viking…. Jag sträckte mig till att kunna vara med och träna…. Vi får väl se hur det går. De ska träna på onsdag men då är ju jag i Gbg. Otur för mig

  
Bara någon dag äldre än då… 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s