Spontanträning

När jag satt där hemma själv i fredags och var en gnutta ledsen över att alla får åka till Skåne utom jag så kom det upp där runt 22 frågan om jag inte vill rida för Annsie på lördagen kl 9:15. 

Vem orkar med långa förhandlingstider? Klart jag ville det! 

Så jag packade in Snorkan och mamma och körde spontant till Balingsta igår morse för som alltid ett super pass för Annsie! Inget ont som inte har något gott med sig! Och eftersom hon inte kommer förrän i maj nästa gång så var ju detta bara så bra! 

   
 
Snorkan skötte sig faktiskt riktigt bra och jag är väldigt nöjd med hennes träning. 

Massor som måste bli bättre såklart och jag måste komma åt att kunna kommunicera med henne utan att varken backa henne eller att hon blir hög i formen. Jag vet typ omöjlig kombo! Men jag tycker ändå att vi kom på rätt väg och det känns ändå förhållandevis enkelt att styra runt henne på lite större hinder. 

Fick bra verktyg med mig och vi har samma uppfattning vad som behöver jobbas med och då är det alltid lättare att jobba vidtar än om både jag och hästen ska lär om samtidigt. 

  
Så det blev helt klart en bra start på lördagen trots avundsjukan från alla terrängbilder i Skåne! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s